Om oss

Välkommen till webbplatsen för QUEST® - den största tillverkaren av PVC-profiler i Polen. Våra produkter används inom allmän konstruktion och inredning.

Vårt utbud omfattar ett system av socklar för läggning av kommersiella golv, ett brett sortiment av plintar, trappprofiler samt väggvinklar och många andra produkter som underlättar renoveringsarbeten.
På begäran förverkligar vi också individuella beställningar av ovanliga produkter i olika storlekar.

Våra varor tillverkas på grundval av högkvalitativa råvaror och den senaste europeiska tekniken och uppfyller därför stränga västerländska kvalitetsstandarder.

Vi vill att du ska vara nöjd med dina inköp i vår butik och därför gör vi allt för att ge detaljerade beskrivningar av våra produkter.
Vi hoppas att kvaliteten på våra produkter och den effektiva och professionella servicen till fullo kommer att bekräfta ditt förtroende och göra det möjligt för oss att etablera ett varaktigt samarbete.

Hittade du ingenting på vår webbplats? Vill du veta mer om produkten? Letar du efter en produkt för din kund? Behöver du stora kvantiteter? Skriv till oss!

To Top